Procesul de sustenabilitate

Procesul nostru de sustenabilitate are la bază două materii prime – salcâmul și salcia energetică.

Salcâmul 

Din salcâm folosim așchii sau resturi rămase în urma proceselor industriale de prelucrare a lemnului, adesea sub formă de rumeguș. Rumegușul este preluat uscat și necesită un nivel redus de uscare mecanizată.

Miscanthus Giganteus

Miscanthus Giganteus este deja uscat – de aceea nu necesită energie adițională pentru procesul de uscare! La momentul actual, am găsit o rețetă de peleți care combină Miscanthus Giganteus cu salcâmul care dă rezultate bune. Totuși, cercetăm rețeta perfectă pentru a crea cei mai eficienți peleți, cu conținut minim de reziduuri. Conținutul scăzut de siliciu al peleților din Miscanthus Giganteus în comparație cu peleții din alte materii prime oferă toate premisele unui nivel minim de reziduuri.

Uscare

Dat fiind aceste condiții favorabile de uscare, folosim un nivel scăzut de energie atât în procesul de uscare mecanizată, cât și în procesul de producere a peleților.

Cum asigurăm eficiența produselor A+ Biomass

Pentru a asigura eficiența peleților noștri, folosim materie primă și tehnologie care să asigure o putere calorică care se ridică până la 5.5 kWh/kg și nu scade sub 5.2 kWh/kg.

Peleții noștri sunt surse verzi de energie pentru industrii locale și locuințe conectate la centrale de peleți. Pentru mai multe informații despre cum vă puteți conecta la o centrală de peleți, consultați pagina Produse.

Shopping Cart